Linkio összekötés

Linkio logó

A Linkio egy olyan integrációs megoldás, amely segítségével nagykereskedők termék listáját lehet egyszerűen beimportálni és frissíteni a Viltor áruházakban.

A Linkio integráció beállítása

Amennyiben a Linkio adminisztrációs felületén felrögzítettük a Viltor webáruházunkat, bekötöttük a nagykereskedőket, megadtuk az árazási szabályokat, beállítottuk a termékcsoport hozzárendeléseket stb., akkor általában másnapra a webáruház alap beállításainál megjelennek azok a feedek, amelyekből a Viltor rendszer kinyeri a termék adatokat.

Viltor webáruház összekötés kiválasztása Linkio webáruház alap beállítások

Másoljuk ki a legfelső feed teljes útvonalát és illesszük be a Viltor adminisztrációs felület "Beállítások" / "Webáruház működés" / "Integrációk" menüpont "Beszerzés" fülén található "Linkio kimenet elérhetősége (URL)" mezőbe.

Linkio feed elérhetősége Linkio feed beállítása a Viltor adminisztációs felületen

Ugyanitt azt is beállítható, hogy a Viltor rendszer az importálás előtt hozza létre automatikusan a Linkio feedben lévő termékcsoport struktúrát, vagy kiválaszthatunk egy kitüntetett termékcsoportot. Ez utóbbi esetben a Viltor rendszer ebbe a termékcsoportba sorol be minden új terméket, ahonnét manuálisan tudjuk őket átmozgatni a végső helyükre.

Érdemes tudni a Linkio használatának megkezdése előtt

A Linkio import segítségével egyszerre nagy mennyiségű termék importálható a webáruházba. Ezt mindig vegyük figyelembe és gyakrabban ellenőrizzük a webáruház elérhetőségét, hiszen ha az áruházban több termék van, mint amennyit az előfizetési csomagunk lehetővé tesz, akkor az áruházat nem érik el a vásárlók.

A Viltor rendszer termékcsoport struktúrájában csak a legutolsó termékcsoportokban lehet termék. Pl. a "Bútorok / Asztalok / Étkező asztalok" termékcsoport "Bútorok" és "Asztalok" termékcsoportja mindig üres és csak az "Étkező asztalok" tartalmazhat terméket. Ez a Linkio szempontjából azért lehet érdekes, mert ha egy termék a "Bútorok / Asztalok" csoportba van besorolva, akkor azt a rendszer - automatikus termékcsoport létrehozás esetén - nem tudja átvenni, mert a szabályok szerint abban a csoportban nem lehet termék.

Hasonlóképpen ha van egy "Bútorok / Asztalok" termékcsoportunk, amelyben benne van az összes asztal és a Linkio feed tartalmaz egy "Bútorok / Asztalok / Étkező asztalok" termékcsoportba sorolt terméket, akkor a rendszer ugyan létrehozza az új "Étkező asztalok" termékcsoportot az "Asztalok" csoport alatt, de egyben át is sorolja az "Asztalok" csoportban lévő termékeket az "Étkező asztalok" csoportba, mert most már az az utolsó termékcsoport a sorban.

Ha le szeretnénk állítani a Linkio importot, akkor egyszerűen töröljük a termék feed útvonalát.

A legtöbb nagykereskedő a termékek variációit külön termékként adja át, így a Viltor rendszer is külön termékként rögzíti le a webáruházba. Jelenleg nincs termék összevonás a beolvasás során.

Az importálás napi egy alkalommal fut le, általában az éjszakai órákban. Betölti az új termékeket és frissíti a már létező termékek ár és készlet adatát.

Az import egy termékhez maximum 3 képet rögzít.

Próbálja ki bérelhető webáruház rendszerünket most!

 • Webáruház nyitás kötelezettségek nélkül

  Kötelezettség mentes

  A próba áruház nyitásával nem keletkezik se rendelési, se fizetési kötelezettsége.

 • Gyors webáruház indítás

  Gyors indulás

  A webáruház nyitás egy perc, csak áruháza nevét kell kitalálnia.

 • Minden webáruház funkció elérhető

  Minden benne van

  Teszt webáruházában minden éles funkció kipróbálható lesz.

Kapcsolat

 • E-mail (elsődleges kapcsolat):
  info@viltor.hu
 • Telefon
  (sürgős probléma esetén, 9:00-21:00):
  06 70 933 43 04

Közösségi oldalak

Üzemeltetés

 • Paller Endre egyéni vállalkozó
 • információrendszer programozó, gazdaságinformatikus
 • Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
 • Szlaszám:10404900-67525148-50481028
 • Adószám: 63478262-1-40
 • Nyilvántartási szám: 6617263
 • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60255/2012.
 • Általános Szerződési Feltételek
 • Adatkezelési tájékoztató
 • Viltor webáruház rendszer © 2009 - 2024