Hírlevél írás / küldés

Termékeink illetve áruházunk népszerűsítésének, új ajánlataink megismertetésének egyik leginkább bevált módja a hírlevél. A Viltor rendszerben ráadásul az előre elkészített sablonok segítségével igen könnyen alakíthatunk ki tetszetős, átlátható és a mobil eszközökön is megfelelően megjelenő hírleveleket, melyek vevőink felé áruházunk profizmusát sugallják.

Figyelem! A Viltor alapvetően webáruház rendszer, nem hírlevél küldő alkalmazás, így ez irányú kapacítása korlátozott. A hírlevél "tömeget" kisebb részekre felosztva küldi ki a címzetteknek, így a kézbesítés nem biztos, hogy pontosan a megadott időpontban fog történni. Előfordulhat, hogy nagyobb mennyiségű hírlevél küldése esetén a megadott időpont után pár órával (vagy extrém esetben nappal!) kerül kikézbesítésre az utolsó "adag" küldemény. Nagyobb mennyiségű hírlevél kiküldésére kérjük használja a Mailchimp vagy MailerLite szolgáltatást, vagy más dedikált hírlevélküldő rendszert.

A Viltor saját hírlevél küldő rendszerén kívül mód van a Mailchimp vagy MailerLite szolgáltató integrálására is, ekkor a vásárlói adatok automatikusan szinkronizálódnak a külső szolgáltató hírlevél listájával, a hírlevelek pedig közvetlenül a külső szolgáltató felületén kezelhetőek.

Új hírlevél felrögzítése

Új hírlevél rögzítését az adminisztrációs felület "Promóció" menüjének "Hírlevél felvitel" pontjában kezdeményezhetjük. A hírlevél tárgyát a "Hírlevél tárgy" mezőbe rögzíthetjük, míg tartalmát a megjelenő szövegszerkesztőben hozhatjuk létre.

Hírlevelet a szövegszerkesztő "Sablon beillesztése" ikonjának használatával a legkönnyebb készíteni.

Itt kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikus sablont, vagy sablon részletet, amelyben le tudjuk cserélni a szövegeket, képeket, linkeket. A formázással már nem kell foglalkoznunk, hiszen azt maga a sablon tartalmazza.

A sablonok automatikusan megjelenítik az áruház szükséges adatait is, így a logót, az adatkezelési nyilvántartási számot, az ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató linkeket, a cég telefonszámát, e-mail címét és közösségi elérhetőségeit. Természetesen ezeket az adatok csak abban az esetben tudja a program meghatározni, ha azok ki vannak töltve az adminisztrációs felületen.

Ezen kívül a hírlevelek küldésekor a rendszer a szöveghez automatikusan hozzáfűz egy hírlevél leiratkozást lehetővé tevő linket, így a hírlevél minden fogyasztóvédelmi elvárásnak meg tud felelni.

A hírlevelet a "mentés" gomb segítségével rögzíthetjük.

Hírlevél küldése

Hírlevelünket a "Promóció" menüpont "Hírlevél módosítás / küldés" alpontjában tudjuk kiválasztani. Érdemes az éles kiküldés előtt a "Próba küldés saját e-mail címre" jelölőnégyzetet bepipálni, majd a "küldés/mentés" gombra kattintani. Ekkor a rendszer csak az áruház e-mail címére küldi ki a hírlevelet, így élesben ellenőrizhető, hogy minden szöveg és kép a helyén van, illetve minden link megfelelően működik.

Ha megbizonyosodtunk arról, hogy minden tökéletesen működik a hírlevélben, akkor a "Hírlevél küldés időpontja" mezőben beállíthatjuk azt, hogy a rendszer mikor kezdje el postázni a hírlevelet a címzetteknek.

A hírlevél küldés alkalmával a címzetteket vásárlói csoportok alapján is szűrhetjük a "Vevő csoport" legördülő lista segítségével, azaz megadhatjuk, hogy hírlevelünket mely vevő csoport tagjai kapják meg.

A hírlevél küldést a "küldés/mentés" gomb segítségével indíthatjuk.

Próbálja ki bérelhető webáruház rendszerünket most!

 • Webáruház nyitás kötelezettségek nélkül

  Kötelezettség mentes

  A próba áruház nyitásával nem keletkezik se rendelési, se fizetési kötelezettsége.

 • Gyors webáruház indítás

  Gyors indulás

  A webáruház nyitás egy perc, csak áruháza nevét kell kitalálnia.

 • Minden webáruház funkció elérhető

  Minden benne van

  Teszt webáruházában minden éles funkció kipróbálható lesz.

Kapcsolat

 • E-mail (elsődleges kapcsolat):
  info@viltor.hu
 • Telefon
  (sürgős probléma esetén, 9:00-21:00):
  06 70 933 43 04

Közösségi oldalak

Üzemeltetés

 • Paller Endre egyéni vállalkozó
 • információrendszer programozó, gazdaságinformatikus
 • Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
 • Szlaszám:10404900-67525148-50481028
 • Adószám: 63478262-1-40
 • Nyilvántartási szám: 6617263
 • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60255/2012.
 • Általános Szerződési Feltételek
 • Adatkezelési tájékoztató
 • Viltor webáruház rendszer © 2009 - 2024