Webáruház bérlés

Miért érdemesebb bérelnie webáruházát?

Próbálja ki ingyen!

Webshopját 2 perc alatt megnyithatja és rögtön ki is próbálhat minden funkciót!
Így könnyen meggyőződhet arról, hogy új webáruháza megfelel majd igényeinek.

Kipróbálom ingyen
Csomagok, díjak Gyakran Ismételt Kérdések Kérdése van? Segítünk!

Webáruház nyitás gyorsan, kényelmesen

Amennyiben a webáruház bérlés mellett dönt, nem kell hosszú heteket vagy hónapokat várnia a fejlesztő cég munkájára. Az Ön webáruházát működtető motor kész van, amelyet egy gyors regisztráció után máris igénybe vehet és ingyenesen, kötelezettségek nélkül próbálhat ki.

Nem kell foglalkoznia olyan technikai kifejezésekkel sem, mint "tárhely" vagy "szerver", ezek kezelését és karbantartását levesszük az Ön válláról, így jobban koncentrálhat az értékesítésre.

Webáruháza folyamatosan, plusz költségek nélkül fejlődik

Az üzemeltetés során elkerülhetetlen a webáruház állandó fejlesztése, az új igényeknek, trendeknek megfelelő bővítése. A Viltor webáruház bérlés előfizetői díja tartalmazza az összes jelenlegi és jövőbeni funkció és újdonság beépítését, mint pl.

 • mobilbarát, cége arculatához, színvilágához igazítható arculatok
 • elektronikus fizetési módok
 • csomagküldő hálózatok (pl. PickPackPont, PostaPont, GLS CsomagPont)
 • fejlett promóciós eszközök (pl. kuponok, popup-reklám, kosár elhagyás figyelő, hírlevél küldő)
 • Facebook áruház (egy díj - két áruház!)

Mások is választották már a webáruház bérlést?

Igen, sőt az egyedi webáruház készítéssel szembeni rengeteg előnye miatt ma már inkább ez a jellemző. A Viltor rendszerben már több, mint 230 áruházat nyitottak.

Kérjük tekintse meg további referenciáinkat!

Az egyedi webáruház készítéssel szemben konkrétan milyen előnyökkel számolhat?

Fejlesztés

Egy webáruház kifejlesztése a "nulláról" igen hosszú időbe telik. A fejlesztő cég hónapokat dolgozik rajta, ezért Önnek több hónapnyi fejlesztési költséget kell kifizetnie (rezsi, munkabér, adók, járulékok stb). Ez az összeg a legegyszerűbb áruház esetén is több százezer forintra tehető. Éppen ezért a fejlesztők sem a "nulláról" kezdik a munkát. Mindig van egy előre elkészített vagy valamelyik ingyenes webáruház motorból kialakított alap rendszerük, amelyet több-kevesebb sikerrel igyekeznek az Ön igényeihez szabni. Ha ez az igazítás jól sikerült, akkor Ön ugyanúgy kifizeti a több százezer forintot, mintha ténylegesen csak Önnek készült volna a webáruház.

A technika és ezzel együtt az e-kereskedelem folyamatosan fejlődik. A ma még korszerűnek számító (és az aktuális jogi szabályozásnak megfelelő) rendszer holnap elavulttá válik. Új szállítási és fizetési módok (pl. Pick Pack Pont vagy Barion), vásárlásra ösztönző módszerek, a mobil eszközökön való szélesebb körű megjelenés támogatása: ezek csak az elmúlt 2-3 év változásai és még ki tudja hány féle trend fog megjelenni a jövőben. Egyedi webáruházat választva ezeket a fejlesztéseket külön-külön kiszámlázzák, ha csak az évek során a fejlesztő cég meg nem szűnt és hajlandó még az Ön áruházát foltozgatni.

Amennyiben Ön bérli a webáruházát, akkor a fent említett bonyodalmak többségét elfelejtheti. Mivel a rendszer kész, így nincs fejlesztési idő, viszont van próba lehetőség! Letesztelheti az áruház minden funkcióját, mielőtt még egy fillért is költene rá.
Mivel a bérelhető rendszereket rengeteg webáruház használja, így sok-sok igény merül fel annak fejlesztését illetően. Így az Ön webáruháza a már elkészült és a jövőben kifejlesztett funkciókat is automatikusan megkapja.

Költségek

Ön úgy gondolhatja, hogy az egyedi webáruházra fordított több százezer forint egyszeri költség. Amennyiben nem szeretné, hogy áruháza versenyben maradjon a jövőben, akkor valóban az, viszont ez esetben le kell mondania a vevők nagy részéről is. A vevők ugyanis szeretik, ha egy áruház követi a fejlődést és elősegíti a kényelmesebb vásárlást.

Webáruházat bérelni nagyjából tized annyiba került, mint készíttetni, azaz Ön ugyanabból a pénzből 10 évig használhatja áruházát. Az el nem költött pénzt pedig befektetheti webáruháza felfuttatásába, pl. on-line marketing kampányt indíthat vagy termék készletet vásárolhat. Áruháza a 10 év alatt folyamatosan fejlődik, megújul. E fejlesztések költsége pedig be van építve az előfizetési díjba.

Külső megjelenés, arculat

Az egyedileg fejlesztett áruházak tulajdonképpen bármilyen külső kialakítással készülhetnek. Ez a kialakítás azonban hamar idejét múlt, régies hatású lesz. Csak az elmúlt pár évben óriási változásokon ment keresztül a webáruház dizájn. Divatosabb lett a nagyobb monitorokon jobban mutató szélesebb elrendezés. Fejlődött a böngészők animációs képessége, amely a weboldalak használatát tette élvezhetőbbé. És persze megjelent az a "reszponzív" technika, amely segítségével a webáruházak mobil eszközökön is igazán használhatóvá váltak. Ha Ön pár éve egyedi webáruházat készíttetett volna, akkor most már foglalkoznia kellene annak külső átalakításával.

Na és mindez a bérelhető áruházakat nem érinti? Dehogynem! Viszont a hosszadalmas és költséges átalakítás helyett csak be kell tölteni egy új, modern webáruház arculatot a kész sablonok közül. Mindezt pár másodperc alatt és plusz költségek nélkül!

Próbálja ki webáruház rendszerünket most!

 • Webáruház nyitás kötelezettségek nélkül

  Kötelezettség mentes

  A próba áruház nyitásával nem keletkezik se rendelési, se fizetési kötelezettsége.

 • Gyors webáruház indítás

  Gyors indulás

  A webáruház nyitás egy perc, csak áruháza nevét kell kitalálnia.

 • Minden webáruház funkció elérhető

  Minden benne van

  Teszt webáruházában minden éles funkció kipróbálható lesz.

Kapcsolat

 • E-mail (elsődleges kapcsolat): info@viltor.hu
 • Telefon (18:00 óráig): 06 70 933 43 04

Közösségi oldalak

Üzemeltetés

 • Paller Endre egyéni vállalkozó
 • információrendszer programozó, gazdaságinformatikus
 • Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
 • Szlaszám:10404900-67525148-50481028
 • Adószám: 63478262-1-40
 • Nyilvántartási szám: 6617263
 • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60255/2012.
 • Általános Szerződési Feltételek
 • Adatkezelési tájékoztató
 • Viltor webáruház rendszer © 2009 - 2020