Webáruház bérlés egyszerűen, gyorsan

Próbálja ki webáruház szolgáltatásunkat
20 napig ingyenesen,
kötelezettségek nélkül!

Vásárló

Milyen előnyökkel jár a webáruház bérlés nálunk?

Webáruház funkciók

Áruháza új funkciókkal bővül

Egy webáruház üzemeltetése során folyamatosan fejlődni kell ahhoz, hogy a termékek vevőre találjanak, vagy a webshop a konkurenseknél jobban teljesítsen. Ebben mi már 15 éve segítünk minden kereskedőt, aki nálunk bérel webáruházat. Szinte minden héten vannak új fejlesztéseink, amelyekkel áruházának megjelenése szebb és modernebb lesz, többféle fizetési és szállítási módot kínálhat vásárlóinak, bérelt webáruházát újabb marketing csatornákon reklámozhatja vagy beépített automatizmusokkal gyorsíthatja a mindennapi számlázási, logisztikai munkát.

Megfizethető webáruház bérlés

Olcsó webáruház bérlési díjak

Tudjuk, hogy a webáruház indítása nem kis ráfordítást igényel a kereskedőtől. Az induló készlet beszerzésétől kezdve a szállítási és fizetési szolgáltatókkal való alkudozáson át a fogyasztóvédelmi dokumentációk elkészítéséig számos kiadás keletkezik nagyon rövid idő alatt. A webáruház bérlés díját ezért úgy alakítottuk ki, hogy az ne terhelje meg nagyon az Ön pénztárcáját. A Viltor rendszerben már 3.250 Ft / hó (78.000 Ft / 2 év) bruttó díjért is bérelhet webáruházat, amelyben 250 terméket értékesíthet. Kérjük tekintse meg webáruház bérlés díjainkat.

Minden webáruház funkció elérhető

Minden webáruházban minden funkció

Nálunk nincsenek eltérő tudású csomagok vagy feláras szolgáltatások. A webáruház bérlése során nem kell lemondania egy-egy funkció (pl. bankkártyás fizetés, árösszehasonlító oldalak, külső számlázók vagy készletkezelő programok) használatáról csak azért, mert nem fér bele az anyagi lehetőségeibe. Webshopjában minden jelenlegi funkció és jövőbeni fejlesztés automatikusan beépítésre kerül, külön költségek, vagy a webáruház bérlési díjának emelése nélkül.

Webáruház arculat

Modern webáruház arculatok

Úgy gondolja, hogy a bérelhető webáruházak külső megjelenése egyforma és sablonos? Kérjük vessen egy pillantást a Viltorban elérhető arculatokra, melyek a mai trendekhez igazodó, letisztult, funkcionális és könnyen kezelhető felületet biztosítanak minden vásárlója számára. Webáruház arculataink természetesen reszponzív kialakításúak, ami azt jelenti, hogy automatikusan alkalmazkodnak minden megjelenítő eszközhöz, legyen az okostelefon, tablet, notebook vagy asztali számítógép. Áruházának külső megjelenését saját logóval teheti személyesebbé, módosíthatja a színeket, illetve a teljes webáruház bérlési időszak alatt különböző slider képeken emelheti ki termékeit vagy aktuális akcióit. Minden arculat HTML kódja és stíluslapja módosítható az adminisztrációs felületről. Ez azt jelenti, hogy a webáruház külső megjelenése igen tág határok között, akár a teljesen egyedi megjelenésig alakítható.

Keresőoptimalizált webáruház

Webáruház keresőoptimalizálás

Ha a termékei számára előnyös helyezést szeretne elérni a Google találati listájában, akkor elengedhetetlen a megfelelően keresőoptimalizált webáruház kialakítása. Figyelni kell a termékkategóriák és termékek elnevezésére, leírására, címkézésére, de olyan szakmai jellegű beállításokra is szükség van, mint a META adatok megfelelő kitöltése. Ha a Viltor rendszer a keresőoptimalizálási beállításokban hibát talál, akkor arról üzenetet jelenít meg Önnek a webáruház adminisztrációs felületén és javaslatot tesz a javításra. Bérelhető webáruháza úgy lett kialakítva, hogy a megfelelő eszközök és termék adatok, leírások használatával a keresőmotorok számára is könnyen elérhető lesz, hiszen tartalmaz minden olyan technikai megoldást, illetve illesztési lehetőséget, amely a modern keresőoptimalizálás elengedhetetlen része.

Mobilra optimalizált webáruház

Mobilra optimalizált áruházak

A statisztikák szerint napjainkban az online vásárlók döntő hányada valamilyen mobil eszközön, általában okostelefonon vásárol. A Viltor bérelhető webáruház rendszerben ma már minden webshop arculat automatikusan alkalmazkodik a vevő által használt eszköz (számítógép, táblagép vagy okostelefon) képernyőjének méretéhez, vagyis teljesen reszponzív kialakítású. Ez azért is fontos, hogy a webáruház látogatói kényelmesen, pár érintéssel találják és rendeljék meg a kívánt terméket, így növelve a konverziós értéket és csökkentve a kosár elhagyások számát. De a reszponzivitás fontos a keresőoptimalizálás szempontjából is, hiszen a Google ma már a webáruházakat is a mobil nézet alapján térképezi fel és sorolja be a keresési találatok közé.

Ügyfeleink véleménye

Szeretném megköszönni a türelmet, amivel a Viltor fejlesztője felém fordult az elmúlt időszakban! Sok-sok problémával fordultam hozzá és ő mindig a lehető leghamarabb segített! Sokat fejlődött webáruházunk az elmúlt egy évben és ezt nagyrészt neki és a fejlesztéseinek köszönhetem. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Viltor webáruház bérlés lehetőségre és akinek csak tudom, ajánlom!Kiss Andrea - www.beautydepo.hu
Több mint három éve, teljes megelégedéssel használjuk a Viltor webáruház rendszert. A rendszer kitűnő keresés optimalizálásának köszönhetően a vásárlóink azonnal megtalálnak bennünket, a folyamatos fejlesztéseknek hála pedig állandóan tudunk újítani. Az üzemeltetés során esetlegesen felmerülő problémákat a fejlesztő szinte azonnal orvosolni tudja, az áruház egyedi kialakításában külön köszönet illeti őt. Ha esetleg webáruházat szeretnél bérelni, azt tanácsolom, mindenképp a Viltor rendszerét válaszd!Kocsis Sándor - www.makettshop.hu
A Viltor rendszert már több éve használom. Amiért a Viltor webáruház bérlés mellette döntöttem: a letisztult design, a minden csomag minden funkciót tartalmaz és az egyszerű kezelhetőség. Amiért nem bántam meg, hogy a VILTOR-t választottam: Folyamatosan fejlesztés alatt áll, így az évek alatt a webáruházam is nagy fejlődésen ment keresztül. De ami a legfontosabb, hogy a kezdetektől bármiben elakadtam, rövid időn belül jött segítség a válasz a megoldással, amit ezúttal is köszönök! Csak ajánlani tudom!:))Tanó Móni - www.tanomoni.hu
További vélemények

További lehetőségek bérelhető webáruházában

Promóciós eszközök

Marketing eszközök

A webáruház bérlési időszak alatt Ön számos előre beépített marketing eszköz segítségével tudja vásárlóit az áruházba vonzani, illetve ismételt vásárlásokra ösztönözni. A teljesség igénye nélkül: hírleveleket tud küldeni az akciós ajánlatokról, hűségprogramot indíthat és vásárlóit beváltható ajándékpontokkal jutalmazhatja. Lehetősége van sávos kedvezményeket adni, kuponokat készíteni vagy az árösszehasonlító oldalakon, illetve a Facebookon és a Google felületén is megjeleníteni termékeit. De webáruháza még akkor is dolgozik a vásárlók megnyerésén, amikor Ön nem is tud róla. Például a kosárba helyezett termékek mellé olyan más cikkeket is ajánl, amelyeket azzal együtt vásároltak, vagy az elhagyott kosarak tulajdonosainak automatikusan emlékeztető levelet küld.

Facebook webáruház

Facebook áruház

Nyilván Ön előtt sem titok, hogy ma már a Facebook és az Instagram közösségi tere megkerülhetetlen egy online vállalkozás építésében és promotálásában. A legtöbb kis webáruház komolyan támaszkodik a Facebook felületén kialakított vásárlói közösségére, folyamatos bejegyzésekkel, akciókkal és termék ismertetőkkel próbálja fenntartani az érdeklődést. A Viltor bérelhető webáruház rendszerben ezen kívül lehetősége van webshopját összekötni a közösségi oldallal és Facebook felületét megjeleníteni a webshopján, illetve a termékeit automatikusan megjeleníteni a Facebook oldalán.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés

Bár még ma is az utánvét a legnépszerűbb fizetési mód, egyre inkább terjednek az elektronikus fizetési megoldások is, melyek közül a bankkártyás fizetés a legkézenfekvőbb. Ilyen fizetési szolgáltatást számos cég kínál, melyek közül a legnagyobbakat előre beépítve tartalmazza a Viltor webáruház rendszer: OTP Simple, K&H, CIB, Barion, Teya (korábban Borgun), Worldline Saferpay (Novopayment), Global Payments, PayPal. A bankkártya elfogadás egyre inkább elvárás lesz a vásárlók részéről, ráadásul a webáruháznak is számos előnye keletkezik a használatával: a bankkártyás vásárló nagyobb értékben vásárol, nehezebben gondolja meg magát és a webáruház is gyorsabban jut a pénzéhez még a termék beszerzése és kiszállítása előtt.

Webáruház bérlés vagy webáruház készítés?

Tegyük fel, hogy Ön komolyan gondolja. Kereskedőként az a célja, hogy bérelhető webáruháza hónapról hónapra értékelhető hasznot termeljen vállalkozása számára. Tisztában van vele, hogy a webáruház egy hosszú távú befektetés, amelynek - hasonlóan egy hagyományos üzlethez - van egy felfutási szakasza. A kérdés csak az, hogy ha évekig működik majd a webáruház, akkor nem gazdaságosabb megoldás-e, ha webáruház bérlés helyett megvásárolja azt?

Jó kérdés, miért is választanám a webáruház bérlést?

Rövid távú megtérülés

Egy igazán profi webáruház elkészítési díja a milliós nagyságrendet is elérheti. Ez az az összeg, amit a fejlesztő cég számára rögtön az indulásnál ki kell fizetnie. Ezzel szemben a Viltor webáruház bérlés induló költsége - az összes webáruház funkcióval! - bruttó 78.000 Ft / 2 év (3.250 Ft / hó). A zsebében maradt pénzt inkább fordítsa olyan kiadásokra, amelyek beindítják és virágzóvá teszik áruházát, pl. költse hirdetésre, kezdő árukészletre vagy logisztikai eszközökre.

Hosszú távú ráfordítások

Bár rövid távon is fontosak a kiadások, a webáruház bérlés hosszú távon hasznos igazán. Ahogy fejlődik a cége, úgy lesz szüksége újabb funkciók bevezetésére (számlázó program, bankkártyás fizetés, külső megjelenés modernizálása), melyek egy megvásárolt áruház esetén újabb fejlesztési költségeket vonnak maguk után.

Gondoljon bele például abba, hogy a saját tulajdonú webáruházak pár évvel ezelőtt milyen fejlesztési költségekkel voltak kénytelenek szembesülni csak az okostelefonok megjelenése miatt? Vagy 2018-ban a GDPR európai adatvédelmi rendelet életbe lépésével? A Viltor rendszerben bérelt webáruházakat ez nem érintette, mert minden szükséges fejlesztést időben és ingyenesen elvégeztünk.

Változtathatóság, variálhatóság

Új webes arculatot alakítana ki? CIB bankkártyás fizetésről áttérne az OTP megoldására? Vagy bevezetné az elektronikus számlázást? A webáruház bérlés óriási előnye, hogy nem csak azokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyeket éppen használ, hanem a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a tudása lefedi szinte a teljes piaci kínálatot az elektronikus fizetési megoldásoktól kezdve a készletkezelésen át a futárcégekig. Ön bármikor válthat - külön költségek nélkül, egyszerűen, gyorsan.

Ezért is érdemes a Viltor webáruház bérlést választania!

Jogi megfelelőség

Jogi megfelelőség

Fejlesztéseink során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy bérelhető webáruháza teljes mértékben meg tudjon felelni az aktuális jogi és fogyasztóvédelmi elvárásoknak. A webáruház ÁSZF dokumentumát és adatvédelmi nyilatkozatát akár saját maga is feltöltheti a webshop adminisztrációs felületén keresztül, de olyan külső szolgáltatók is integrálva vannak a rendszerbe, amelyek azt elkészítik és automatikusan frissítik is Önnek. A rendelések elállási nyilatkozatát webáruháza automatikusan csatolja a rendelés visszaigazoló levelek mellé. Minden, a webáruházban sütiket használó külső kód indítása a vásárló beleegyezésével történhet. A vásárló bármikor nyomtathat magának adatlapot arról, hogy a webáruház milyen adatokat tart nyilván róla, sőt a korábbi rendeléseit is listázhatja.

Barátságos ügyfélszolgálat

Barátságos ügyfélszolgálat

Nem hagyjuk magára! A webshop próbálgatása során és a teljes webáruház bérlési időszak alatt bátran keressen minket kérdéseivel e-mail címünkön, legyen az konkrét, Viltorral kapcsolatos probléma vagy általános webáruház üzemeltetéshez köthető témakör. A kis üzletek gyakran a hét végén tudnak foglalkozni a webáruházukkal, ezért mi leveleinket még hét végén is olvassuk és pár órán belül megválaszoljuk. Sürgős esetekben kereshet minket telefonon is, minden felmerülő problémát igyekszünk a leggyorsabban megoldani.

Könnyű webáruház használat

Könnyű webáruház használat

Vevőit rengeteg beépített megoldás segíti a webáruház használat során, amelyekkel pillanatok alatt megtalálják és megrendelhetik a termékeket. Az általános termék kereső nemcsak a termék nevében, de annak leírásában, cikkszámában és gyártói között is keres. A részletes keresővel tovább szűkíthetők a keresett termék jellemzői, de paraméterek alapján is szűrhető a termékek köre, amelyek azután összehasonlító táblázatokban is megjeleníthetőek. Bérelhető webáruháza támogatja a regisztráció nélküli vásárlást, részletes tájékoztatást ad a szállítási és fizetési módokról és azok költségeiről, illetve automatikus termékajánlójával segíti az upsell értékesítést.

Többnyelvű webáruház

Többnyelvű webáruház

Webáruházában a vásárlók már 8 nyelv közül tudnak választani, hiszen a magyaron kívül angolul, németül, cseh nyelven, szlovák nyelven, románul, oroszul és olaszul is megjelenhetnek termékei.

Külső kapcsolatok

Külső kapcsolatok

Áruháza az előre beépített program modulok segítségével számos külső szolgáltatóhoz (szállítókhoz, pénzügyi szolgáltatókhoz, számlázó rendszerekhez, árösszehasonlító és közösségi oldalakhoz) tud kapcsolódni.

Többféle devizanem

Többféle deviza

Vásárlói a webáruházában akár többféle devizanemben is láthatják a termékek árát és adhatják le a rendeléseket.

Próbálja ki bérelhető webáruház rendszerünket most!

 • Webáruház nyitás kötelezettségek nélkül

  Kötelezettség mentes

  A próba áruház nyitásával nem keletkezik se rendelési, se fizetési kötelezettsége.

 • Gyors webáruház indítás

  Gyors indulás

  A webáruház nyitás egy perc, csak áruháza nevét kell kitalálnia.

 • Minden webáruház funkció elérhető

  Minden benne van

  Teszt webáruházában minden éles funkció kipróbálható lesz.

Kapcsolat

 • E-mail (elsődleges kapcsolat):
  info@viltor.hu
 • Telefon
  (sürgős probléma esetén, 9:00-21:00):
  06 70 933 43 04

Közösségi oldalak

Üzemeltetés

 • Paller Endre egyéni vállalkozó
 • információrendszer programozó, gazdaságinformatikus
 • Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
 • Szlaszám:10404900-67525148-50481028
 • Adószám: 63478262-1-40
 • Nyilvántartási szám: 6617263
 • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60255/2012.
 • Általános Szerződési Feltételek
 • Adatkezelési tájékoztató
 • Viltor webáruház rendszer © 2009 - 2024