Webáruház bérlés egyszerűen, gyorsan

Próbálja ki Ön is szolgáltatásunkat
20 napig ingyenesen,
kötelezettségek nélkül!

Vásárló

Webáruház bérlés, az okos megoldás

Tegyük fel, hogy Ön komolyan gondolja. Kereskedőként az a célja, hogy webáruháza hónapról hónapra értékelhető hasznot termeljen vállalkozása számára. Tisztában van vele, hogy a webáruház egy hosszú távú befektetés, amelynek - hasonlóan egy hagyományos üzlethez - van egy felfutási szakasza. A kérdés csak az, hogy ha évekig működik majd a webáruház, akkor nem gazdaságosabb megoldás-e, ha webáruház bérlés helyett megvásárolja azt?

Rövid távú megtérülés

Egy igazán profi webáruház elkészítési díja közel félmillió forint is lehet. Ez az az összeg, amit a fejlesztő cég számára rögtön az indulásnál ki kell fizetnie. Ezzel szemben a Viltor webáruház bérlés induló költsége - az összes webáruház funkcióval! - bruttó 55.000 Ft / 2 év (2.292 Ft / hó). A zsebében maradt pénzt inkább fordítsa olyan kiadásokra, amelyek beindítják és virágzóvá teszik áruházát, pl. költse hirdetésre, kezdő árukészletre vagy logisztikai eszközökre.

Hosszú távú ráfordítások

Bár rövid távon is fontosak a kiadások, a webáruház bérlés hosszú távon hasznos igazán. Ahogy fejlődik a cége, úgy lesz szüksége újabb funkciók bevezetésére (számlázó program, bankkártyás fizetés, külső megjelenés modernizálása), melyek egy megvásárolt áruház esetén újabb fejlesztési költségeket vonnak maguk után.

Gondoljon bele például abba, hogy a saját tulajdonú webáruházak pár évvel ezelőtt milyen fejlesztési költségekkel voltak kénytelenek szembesülni csak az okostelefonok megjelenése miatt? Vagy 2018-ban a GDPR európai adatvédelmi rendelet életbe lépésével? A Viltor rendszerben bérelt webáruházakat ez nem érintette, mert minden szükséges fejlesztést időben és ingyenesen elvégeztünk.

Változtathatóság, variálhatóság

Új webes arculatot alakítana ki? CIB bankkártyás fizetésről áttérne az OTP megoldására? Vagy bevezetné az elektronikus számlázást? A webáruház bérlés óriási előnye, hogy nem csak azokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyeket éppen használ, hanem a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a tudása lefedi szinte a teljes piaci kínálatot az elektronikus fizetési megoldásoktól kezdve a készletkezelésen át a futárcégekig. Ön bármikor válthat - külön költségek nélkül, egyszerűen, gyorsan.

Mások mondták rólunk

Több mint három éve, teljes megelégedéssel használjuk a Viltor webáruház rendszert. A rendszer kitűnő keresés optimalizálásának köszönhetően a vásárlóink azonnal megtalálnak bennünket, a folyamatos fejlesztéseknek hála pedig állandóan tudunk újítani. Az üzemeltetés során esetlegesen felmerülő problémákat a fejlesztő szinte azonnal orvosolni tudja, az áruház egyedi kialakításában külön köszönet illeti őt. Ha esetleg webáruházat szeretnél nyitni, azt tanácsolom, mindenképp a Viltor rendszerét válaszd!Kocsis Sándor - www.makettshop.hu
További vélemények

Kapcsolat

 • E-mail (elsődleges kapcsolat): info@viltor.hu
 • Telefon (18:00 óráig): 06 70 933 43 04

Közösségi oldalak

Üzemeltetés

 • Paller Endre egyéni vállalkozó
 • információrendszer programozó, gazdaságinformatikus
 • Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
 • Szlaszám:10404900-67525148-50481028
 • Adószám: 63478262-1-40
 • Nyilvántartási szám: 6617263
 • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60255/2012.
 • Általános Szerződési Feltételek
 • Adatkezelési tájékoztató
 • Viltor webáruház rendszer © 2009 - 2020